top of page

🎉NYT NYT NYT - Badeværelsesmøbler🎉

Du bruger tid derude om morgenen, du slår et smut forbi 3-7 gange om dagen, og det er det sidste rum, du forlader inden sengetid – badeværelset. Vi bruger oceaner af tid i badeværelset.

Når vi tager bad, slår en streg, lægger make-up, vasker os i ansigtet, børster tænder, kigger os i spejlet, sætter håret – ja, så er det i badeværelset. Derfor er det vigtigt, at badeværelset bidrager til en rolig og afslappende stemning og er funktionelt i netop din hverdag.

 

Det skal passe til dine ønsker og behov, og du skal glæde dig over at se på det hver eneste dag! Derfor har Cambium nu gjort det muligt for dig at designe dit helt eget badeværelsesmøbel i de modstandsdygtige og særdeles velegnede træsorter.

 

⭐️ I DENNE ANLEDNING VIL DER VÆRE 25 % PÅ ALLE BADEVÆRELSESMØBLER I HELE SEPTEMBER! SLÅ TIL NU OG GÅ IKKE GLIP AF CHACEN FOR AT SPARE OP TIL 3.000 KR. PR. ELEMENT ⭐️

 

Møblet produceres i alle mål, og det er muligt med tilpasning til VVS installationer og lignende. Vælg mellem træsorterne, wengé, eg, rødeg, ask, bøg, ægte kastanje, hestekastanje, amerikansk og europæisk valnød. Lad dig inspirerer af eksemplerne på Cambiums hjemmeside.

Se mere her

 

Der skal tages stilling til mange ting, når badeværelset skal indrettes. Hvor meget skuffe- og skabsopbevaring vil man have, hvor tyk skal bordpladen være og hvilken farve skal møblet have? Ønsker du det helt rigtige møbel til dit badeværelse, så lad Cambium hjælpe dig!

Vejledende priser på et element i målene b80, h60 og d40 med 3 skuffer.

#Badeværelsesmøbel #møbel #badeværelse #træ #ægtekastanje #amerikanskvalnød #eg #ask #bøg #nyt #spar

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page