ūüéČNYT NYT NYT - Badev√¶relsesm√łblerūüéČ

Du bruger tid derude om morgenen, du sl√•r et smut forbi 3-7 gange om dagen, og det er det sidste rum, du forlader inden sengetid ‚Äď badev√¶relset. Vi bruger oceaner af tid i badev√¶relset.

N√•r vi tager bad, sl√•r en streg, l√¶gger make-up, vasker os i ansigtet, b√łrster t√¶nder, kigger os i spejlet, s√¶tter h√•ret ‚Äď ja, s√• er det i badev√¶relset. Derfor er det vigtigt, at badev√¶relset bidrager til en rolig og afslappende stemning og er funktionelt i netop din hverdag.

Det skal passe til dine √łnsker og behov, og du skal gl√¶de dig over at se p√• det hver eneste dag! Derfor har Cambium nu gjort det muligt for dig at designe dit helt eget badev√¶relsesm√łbel i de modstandsdygtige og s√¶rdeles velegnede tr√¶sorter.

‚≠źÔłŹ I DENNE ANLEDNING VIL DER V√ÜRE 25 % P√Ö ALLE BADEV√ÜRELSESM√ėBLER I HELE SEPTEMBER! SL√Ö TIL NU OG G√Ö IKKE GLIP AF CHACEN FOR AT SPARE OP TIL 3.000 KR. PR. ELEMENT ‚≠źÔłŹ

M√łblet produceres i alle m√•l, og det er muligt med tilpasning til VVS installationer og lignende. V√¶lg mellem tr√¶sorterne, weng√©, eg, r√łdeg, ask, b√łg, √¶gte kastanje, hestekastanje, amerikansk og europ√¶isk valn√łd. Lad dig inspirerer af eksemplerne p√• Cambiums hjemmeside.

Se mere her

Der skal tages stilling til mange ting, n√•r badev√¶relset skal indrettes. Hvor meget skuffe- og skabsopbevaring vil man have, hvor tyk skal bordpladen v√¶re og hvilken farve skal m√łblet have? √ėnsker du det helt rigtige m√łbel til dit badev√¶relse, s√• lad Cambium hj√¶lpe dig!

Vejledende priser på et element i målene b80, h60 og d40 med 3 skuffer.

#Badev√¶relsesm√łbel #m√łbel #badev√¶relse #tr√¶ #√¶gtekastanje #amerikanskvaln√łd #eg #ask #b√łg #nyt #spar

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
F√łlg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Cambium       I       Skovlytoften 6, 2840 Holte      I       lars@cambium.dk       I       Tel; +45 31 32 16 32 

‚Äč

Copyright© 2015 by Cambium.

CVR 34876770 VAT: DK34876770