🎉NYT NYT NYT - Badeværelsesmøbler🎉

October 7, 2017

Du bruger tid derude om morgenen, du slår et smut forbi 3-7 gange om dagen, og det er det sidste rum, du forlader inden sengetid – badeværelset. Vi bruger oceaner af tid i badeværelset.

Når vi tager bad, slår en streg, lægger make-up, vasker os i ansigtet, børster tænder, kigger os i spejlet, sætter håret – ja, så er det i badeværelset. Derfor er det vigtigt, at badeværelset bidrager til en rolig og afslappende stemning og er funktionelt i netop din hverdag.

Det skal passe til dine ønsker og behov, og du skal glæde dig over at se på det hver eneste dag! Derfor har Cambium nu gjort det muligt for dig at designe dit helt eget badeværelsesmøbel i de modstandsdygtige og særdeles velegnede træsorter.

⭐️ I DENNE ANLEDNING VIL DER VÆRE 25 % PÅ ALLE BADEVÆRELSESMØBLER I HELE SEPTEMBER! SLÅ TIL NU OG GÅ IKKE GLIP AF CHACEN FOR AT SPARE OP TIL 3.000 KR. PR. ELEMENT ⭐️

Møblet produceres i alle mål, og det er muligt med tilpasning til VVS installationer og lignende. Vælg mellem træsorterne, wengé, eg, rødeg, ask, bøg, ægte kastanje, hestekastanje, amerikansk og europæisk valnød. Lad dig inspirerer af eksemplerne på Cambiums hjemmeside.

Se mere her 

Der skal tages stilling til mange ting, når badeværelset skal indrettes. Hvor meget skuffe- og skabsopbevaring vil man have, hvor tyk skal bordpladen være og hvilken farve skal møblet have? Ønsker du det helt rigtige møbel til dit badeværelse, så lad Cambium hjælpe dig! 

 

Vejledende priser på et element i målene b80, h60 og d40 med 3 skuffer. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Udvalgte blogindlæg

🐻 Åbning af Morskabsteatret Bjørnekælderen 🐻

August 8, 2017

1/3
Please reload

Seneste blogindlæg
Please reload

Arkiv
Please reload

Sorter efter tags
Please reload

Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Cambium       I       Skovlytoften 6, 2840 Holte      I       lars@cambium.dk       I       Tel; +45 31 32 16 32 

Copyright© 2015 by Cambium.

CVR 34876770 VAT: DK34876770