ūüźĽ √Öbning af Morskabsteatret Bj√łrnek√¶lderen ūüźĽ

P√• Frederiksberg All√© 55, 1820 Frederiksberg C ligger Morskabsteatret Bj√łrnek√¶lderen. Bj√łrnek√¶lderen blev etableret i 1895 af Georg Carstensen, dansk officer, iv√¶rks√¶tter og grundl√¶gger af Tivoli.

Restaurant Bj√łrnek√¶lderen er startet af Claus J√łrgensen, der nu ejer stedet sammen med Hans Hansen og Jan Schj√łnning, der begge deler Claus¬ī entusiasme for den unikke stemning, som Bj√łrnek√¶lderen igennem tiden har budt p√•.

 
 

Restauranten er udsmykket med bem√¶rkelsesv√¶rdige og smukke egetr√¶sborde fra Cambium, der er glad for at kunne bidrage til den kulturelle og v√¶rdifulde oplevelse, man bliver beriget med i Bj√łrnek√¶lderen. Derudover har Cambium produceret hylder, barborde og reoler til restauranten, der ogs√• forst√¶rker restaurantens atmosf√¶re.

 

S√• hvis du leder efter en dansk restaurant, hvor traditionelle retter serveres med fokus p√• kvalitet og r√•varer eller du f√•r lyst til en √łl, et par snitter eller en flyversjus i slyngelstuen - S√• er Bj√łrnek√¶lderen stedet.

ūüźĽ L√¶s mere om stedet her: http://bjornekaelderen.dk ūüźĽ


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
F√łlg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square