top of page

🐻 Åbning af Morskabsteatret Bjørnekælderen 🐻

På Frederiksberg Allé 55, 1820 Frederiksberg C ligger Morskabsteatret Bjørnekælderen. Bjørnekælderen blev etableret i 1895 af Georg Carstensen, dansk officer, iværksætter og grundlægger af Tivoli.

Restaurant Bjørnekælderen er startet af Claus Jørgensen, der nu ejer stedet sammen med Hans Hansen og Jan Schjønning, der begge deler Claus´ entusiasme for den unikke stemning, som Bjørnekælderen igennem tiden har budt på.

 
 

Restauranten er udsmykket med bemærkelsesværdige og smukke egetræsborde fra Cambium, der er glad for at kunne bidrage til den kulturelle og værdifulde oplevelse, man bliver beriget med i Bjørnekælderen. Derudover har Cambium produceret hylder, barborde og reoler til restauranten, der også forstærker restaurantens atmosfære.

 

Så hvis du leder efter en dansk restaurant, hvor traditionelle retter serveres med fokus på kvalitet og råvarer eller du får lyst til en øl, et par snitter eller en flyversjus i slyngelstuen - Så er Bjørnekælderen stedet.

🐻 Læs mere om stedet her: http://bjornekaelderen.dk 🐻


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page